Over ons

Over ons

Bistro Koetshuis is gelegen in de groene omgeving van Bokrijk, een 550 hectare groot park met als hoogtepunt het Openluchtmuseum. Bezoek het Arboretum of verken het vijvergebied De Wijers al ‘Fietsend door het water’. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de grote, gratis openluchtspeeltuin.

Bij Bistro Koetshuis kan je elke dag van de week terecht om te genieten van een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een verrukkelijke kop koffie. Op zondag kan je zelfs smullen van een rijkelijk verwenontbijt. Kom heel het jaar door ons vernieuwd, licht en karaktervol interieur ontdekken, dat de nadruk legt op de toekomst met aandacht voor het verleden.

We kiezen er bewust voor om zo veel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken – van zowel Bokrijk zelf als lokale leveranciers in de buurt – op onze menukaart om zo te komen tot een sublieme combinatie van oerdegelijke Belgische klassiekers en lokale gerechten.

Ook voor al je events en cateringaanvragen kan je bij ons terecht. Neem zeker een kijkje op onze eventpagina en ontdek hoe wij van jouw event een succes maken. Uiteindelijk is Bokrijk een plek waar we allemaal thuiskomen, voel je dus gerust thuis bij ons in Bistro Koetshuis.